Cruise Schotland

Bent u op zoek naar een prachtige cruise naar Schotland, vanaf Schotland of langs Schotland dan kunt u hier terecht. We hebben een reisaanbieder beschikbaar die diverse cruises organiseert naar, langs en in Schotland. Een cruise is uitstekend voor een rustige rondreis vakantie, het reizen gebeurt wanneer u ontspant en u kunt toch alles zien zonder daar ook maar iets voor te doen. Geniet van het prachtige Schotland en bekijk onze prachtige reizen in en naar Schotland. De prachtige natuur is een van de mooiste dingen van Schotland maar de wateren zijn ook zeer bekend en prachtig om het vaste land te zien vanaf de cruise zelf! Bekijk onze Cruise reizen en boek zelf de overtocht naar dit prachtige land

Met de boot naar schotland vanuit Nederland kan gemakkelijk met de minicruise Schotland van diverse reisaanbieders, Schotland is recent nog door de Lonely Planet uitgeroepen tot een van de de landen die u gezien moet hebben in 2014. Vanuit IJmuiden kunt u via een korte mini cruise naar New Castle en van daar uit door naar Schotland, dit is de snelste route naar Schotland. Maar tevens zijn er ook diverse andere cruises naar Schotland mogelijk welke vaak ook nog in combinatie zijn met bijv. Scandinavie, IJsland of Ierland.

 

Top 10 reizen naar Schotland.

NIEUW - Cruise Schotland & IJsland - MSC Magnifica

Nieuw in ons Cruise aanbod is deze reis. U bezoekt hierbij niet alleen Schotland in uw Cruise, maar o.a. ook IJsland. Het is een cruise van 12 dagen met daarbij als vertrekpunt Amsterdam. Het schip waarmee u de rondreis maakt is de MSC Magnifica van nu zo'n 3 jaar oud, dus eigenlijk nog hardstikke nieuw. Het is een modern schip met daarbij alle faciliteiten aan boord wat u maar van een Cruise kunt verwachten. De maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zijn inclusief,  drank en eventuele extra's zijn exclusief. Tevens kunt u diverse excursies erbij boeken, denk hierbij aan een wandelexcursie door de Shetland eilanden of de watervallen van de goden & Laufas Museum. Klik voor meer informatie over deze Cruise Schotland & IJsland op bovenstaande link!

vanaf 1390,-

Meer informatie

Groot BrittanniŽ, Ierland en IJsland

Met Cruisetravel kunt u een heerlijke Cruise maken in het Noord-Europeaans gebied. Hij vaart langs Ierland, IJsland en Groot-BrittanniŽ en u word heerlijk in de watten gelegd. Met uitjes naar o.a. de steden Dublin, Glasgow, Reykjavik, Akureyri en Cork kan de shopper en cultuurliefhebber heerlijk los gaan. Op de Celebrity Reflection is het dan ook nog eens heerlijk genieten van een welverdiende vakantie.

vanaf
655.00

Meer informatie


Wereldreis van maar liefst 121 dagen *****

De wereld verkennen vanaf het water. Met deze prachtige wereld rondreis verken je heel de wereld van het cruiseschip. Deze prachtige rondreis brengt je heel de wereld over waaronder Schotland. Met vele opties kunt u uw wereldreis heel eenvoudig online samenstellen en genieten.

Voor meer informatie over deze prachtige wereldreis, wat er bij de prijs in zit (veeeel!) en waar je allemaal naartoe gaat kunt u klikken op de knop meer informatie hier rechts!

vanaf
9999.00

Meer informatie


11-daagse rondreis Noord Europa met o.a. IJsland en Schotland.
515.00

Meer informatie