Kaart Schotland

De kaart van Schotland. De grootste steden vind u op dit kaartje. De hoofdstad van Schotland is Edinburgh sinds 1437. Edinburgh is een prachtige stad met een unieke sfeer. Net zoals eigenlijk heel Schotland ademt Edinburgh een rijke geschiedenis met vele hoogte- maar ook dieptepunten. Door heel Schotland heen voelt het af en toe alsof de tijd stil gestaan heeft. Vele prachtige historische gebouwen welke nog steeds in goede staat verkeren vertellen je het verhaal van Schotland.

De diverse rondreizen die u door Schotland kunt maken houden hier allemaal rekening mee. Schotland is misschien niet een super groot land, echter door het ruige landschap heb je toch wel genoeg tijd nodig om een mooie rondreis te kunnen maken. Tevens bieden we i.s.m. onze partners ook prachtige tochten aan waarbij je een van de vele eilanden kunt aandoen.

Top 10 reizen naar Schotland.

8 dagen Fall in love with Scotland Genieten van het prachtige Schotland met een van de verzorgde reizen van House of Britain.
vanaf 497.00

10-daagse busrondreis door de Schotse Hooglanden - Geniet van deze busrondreis van maar liefst 10 dagen door Schotland met de Jong Intra reizen. Ontdek de bijzondere bezienswaardigheden van Schotland tegen een nette prijs.
vanaf 699.00

Jury's Inn Edinburgh
vanaf 205.00

Edinburgh City
vanaf 195.00

Excursiereis 11 dagen Rondreis Schotse Hooglanden
vanaf 475.00

Ontdek de wilde natuur van Schotland met deze 8 daagse busreis
vanaf 375.00